Menu Sluiten

VVC Dames Trim 1 pakt punt van koploper

Het eerste dames recreatieteam van Volleybalvereniging VVC Best kent tot nu toe een matige start van het nieuwe seizoen als gevolg van veel blessures. Hierdoor is het elke competitiewedstrijd tot nu toe weer een gepuzzel om zes fitte speelsters aan de start te krijgen. Zo ook afgelopen woensdag tegen één van de koplopers: Nuvo ’68 uit Nuenen.

Dames Trim 1, dit seizoen aangevuld met twee jongere speelsters en verder een brok aan ervaring startte deze wedstrijd moeizaam. Er was weinig antwoord op het snelle spel van Nuvo “68 dat met een jong team en een grote servicedruk met overmacht de eerste set won met 15-25.

De tweede set was VVC Best gewaarschuwd, het ging dan ook lange tijd gelijk op, totdat bij een stand van 15-15 Nuvo ’68 er nog een schepje bovenop deed en met harde aanvallen ook deze set naar zich toe wist te trekken met 16-25.

De derde en laatste set zette VVC Best alles op alles. Lastige ballen werden nog van de grond gehaald en met mooi aanvalsspel en sterk teamwork werd deze derde set met 25-20 gewonnen. Een verdiend puntje gepakt van de koploper, in een competitie waarbij elke setwinst telt. De weg omhoog lijkt weer te zijn ingeslagen.

Als je een keertje wilt kijken naar volleybal, of wil meetrainen ben je van harte welkom in Sporthal Naestenbest.