Menu Sluiten

Nieuws

 • Dames Trim 4 kampioen!

  Het Dames Trim 4-team van VVC Best heeft geschiedenis geschreven door afgelopen woensdag 12 april voor de vierde keer met overtuigende cijfers kampioen te worden na een wedstrijd tegen ABC uit Eindhoven.

  Met slechts één set nodig om de titel binnen te halen, hebben ze laten zien dat ze tot de top van hun competitie behoren. Het harde werk en de inzet van het team werden beloond met een gemakkelijke overwinning in de eerste set, waarna ze de voorsprong wisten vast te houden in de tweede en derde set. Het publiek was massaal aanwezig om hen aan te moedigen en kreeg zelfs extra vermaak tijdens de time-outs en sets dankzij de aanwezigheid van de fanfare. Het kampioenschap werd na de wedstrijd gevierd in het Sportcafé, waar het team samen met de supporters een feestje bouwde. Het was een avond om nooit te vergeten voor deze dames van VVC Best en hun trouwe aanhang.

 • Dames 1 wederom kampioen

  Met slechts één verloren set in negen wedstrijden is Dames 1 van VVC Best opnieuw kampioen geworden in de derde klasse van de Nevobo Volleybal Competitie. Toegejuicht door een volle tribune, werd de kampioenswedstrijd tegen Nuvo ’68 met glans gewonnen. Met de 4-0 overwinning werd de eerste plaats veilig gesteld en is het kampioenschap met nog één wedstrijd te spelen een feit. Ook promoveren de dames hiermee naar de tweede klasse. Op de foto, van links naar rechts: Alex (coach), Marieke, Lara, Roos, Annemarie, Merith, Janne, Vera, Lizzy, Pien, Hanneke (coach).

 • Inschrijven Pub Experience

  Op vrijdag 3 maart organiseert VVC Best de Pub Experience! De Pub Experience is geen pubquiz, geen feest, maar een ervaring die alle vragen beantwoord.
  De pub experience komt in de plaats van de activiteit die oorspronkelijk gepland stond op 10 februari.

  De deuren van het sportcafé bij de sporthal gaan open om 19:30 en we starten om 20:00. We sluiten de avond af met een winnaar rond 22:30 uur.

  Voor wie?

  Deze fantastische ervaring organiseren we voor alle VVC-leden van de C-Jeugd en ouder. Voor deze activiteit vragen we een eigen bijdrage van €5,00 per persoon, dit is inclusief één consumptie.

  Hoe kan ik me inschrijven?

  1. Stel een team samen van circa 5 personen. Jongere teams die willen deelnemen mogen ook wat groter zijn. Ieder team moet zelf zorgen voor één laptop, tablet of telefoon die gebruikt kan worden.
  2. Verzin een leuke of gekke naam voor je team. 
  3. Ieder teamlid maakt zijn eigen bijdrage van €5,00 over op de rekening van NL93 RABO 0107 0156 68 ten name van VVC Best en onder vermelding van “Pub Experience” en je eigen naam. Direct betalen voor het hele team kan natuurlijk ook. Dan graag onder vermelding van je teamnaam.
  4. Stuur vóór 17 februari een mail naar ac@vvc-best.nl. Vermeld in de mail je teamnaam en de namen van al je teamleden. Degene die de mail stuurt wordt jullie contactpersoon.

  We zien jullie graag op 3 maart!

 • DT4 Winterkampioen

  Afgelopen woensdag speelde Dames Trim 4 de laatste wedstrijd van dit jaar in de competitie. Er werd gespeeld tegen de nummer twee. Na een vlotte wedstrijd met minder tegenstand dan verwacht, werd met een glansrijke 3 – 0 gewonnen! Dit zorgt ervoor dat de dames van VVC Best nu winterkampioen zijn. Ze staan momenteel drie punten los van de achtervolgers. Dit team, dit jaar in nieuwe wedstrijdshirts gestoken door hun sponsor boerderijwinkel ’De Bonte Koe’, hoopt deze goede vorm volgend jaar door te zetten en in april het gehele competitiejaar met een kampioensfeest af te sluiten.

 • DS1 Winterkampioen

  Een bijna volledig nieuw Dames 1 van VVC Best heeft twee rondes voor het einde van de competitie de eerste plek veilig gesteld. Met acht gewonnen wedstrijden – waarin slechts één set werd verloren – zijn ze winterkampioen in de 3e klasse van de volleybalcompetitie.

  De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen Hajraa uit Eindhoven. Met een nieuwe shirtsponsor, Sportcafé & Ons Café uit Best, lieten de dames van VVC Best nogmaals duidelijk zien waarom zij de terechte kampioen zijn. De eerste twee sets waren van hoog niveau en werden met ruime cijfers gewonnen. De 3e en 4e set slopen er misschien wat slordigheden in het spel, maar met een aantal goede aanvallen en hoge servicedruk werden ook deze sets uiteindelijk overtuigend gewonnen. Coach Alex: ”Ik ben supertrots op de meiden. In korte tijd hebben we met dit jonge team echt een knappe en bijzondere teampresentatie geleverd. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de tweede competitiehelft die start in januari.”

  Ook interesse in volleybal? Het kan bij VVC Best op alle niveaus voor jong en oud. Recreatief en in competitieverband. Neemt contact op met Alex via tc@vvc-best.nl en train drie keer gratis mee.

 • Flinke opbrengst Grote Club Actie

  De jeugdleden van VVC hebben goed hun best gedaan. Er is een behoorlijk bedrag opgehaald met de verkoop van de loten.

 • Bests onderzoek naar Beach sport

  Tuurlijk Best doet onderzoek naar de behoefte voor Beach sport binnen de gemeente Best. Binnen VVC weten wij dat heel wat leden beachvolleybal zouden willen spelen. Dat bleek wel uit onze laatste enquête.

  Om dit met hulp van de gemeente Best voor elkaar te krijgen is alle steun nodig. Daarom de vraag of jullie dit onderzoek willen invullen