Menu Sluiten

Nieuws

 • Clinic bij Kindcentrum Platijn

  Op vrijdag 23 september hebben enkele VVC-ers korte volleybalclinics gegeven op Kindcentrum Platijn. Ongeveer 50 kinderen hebben kennis gemaakt met onze leuke sport.

 • Deelname Grote clubactie

  Ook de jeugd van VVC Best doet weer mee aan de Grote Clubactie. Kijk hier voor meer informatie.

 • Kegelen

  Op vrijdag 14 oktober organiseert de activiteiten commissie een avondje kegelen voor alle leden. Schrijf je snel in!

 • Winnaars WK-kaartjes bekend

  De jury heeft uit 250 foto’s twee winnende foto’s gekozen en wenst ze veel plezier met de gewonnen WK-kaartjes voor de openingswedstrijd van het Nederlands vrouwen volleybal team tegen Kenia.

 • Rabo clubsupport

  Van 5 t/m 27 september kan er weer gestemd worden op VVC! Lees hieronder waar we de opbrengst voor willen gebruiken.

  In de zomerperiode liggen de wedstrijden en trainingen stil. Wij willen graag ook in deze periode lekker volleyballen en willen daarvoor beachvolleybalvelden in Best realiseren. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van beachvolleybalvelden in omliggende gemeenten en kunnen we ook onze (jeugd)leden in de zomer iets bieden.

 • Win tickets voor het WK Vrouwen

  Van 23 september tot 25 oktober vindt het WK Volleybal Vrouwen plaats in Nederland én VVC Best mag de WK-beker ontvangen!

  Op woensdagavond 7 september komt de WK-beker naar Sporthal Naestenbest. Daarom biedt VVC Best iedereen de unieke kans om tussen 18.00 en 22.00 uur de WK-beker te bekijken en ermee op de foto te gaan, samen met familie, vrienden of team. Hoe leuker de foto, hoe beter! Want de twee beste foto’s belonen we met twee WK-tickets voor de openingswedstrijd Nederland-Kenia op 23 september in het GelreDome. Daarnaast ben je van harte welkom om drie keer gratis mee te trainen en ook zelf te ervaren hoe leuk volleybal is. Je kunt je daarvoor aanmelden via tc@vvc-best.nl.

 • Nieuwe website

  Zoals je ziet hebben we niet stilgezeten in de zomervakantie en is er een nieuwe website gelanceerd. We hopen dat alle informatie die je zoekt beschikbaar is. Mocht je onverhoopt nog dingen missen, laat dat via onderstaande link weten.