Menu Sluiten

Nieuws

 • DS1 Winterkampioen

  Een bijna volledig nieuw Dames 1 van VVC Best heeft twee rondes voor het einde van de competitie de eerste plek veilig gesteld. Met acht gewonnen wedstrijden – waarin slechts één set werd verloren – zijn ze winterkampioen in de 3e klasse van de volleybalcompetitie.

  De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen Hajraa uit Eindhoven. Met een nieuwe shirtsponsor, Sportcafé & Ons Café uit Best, lieten de dames van VVC Best nogmaals duidelijk zien waarom zij de terechte kampioen zijn. De eerste twee sets waren van hoog niveau en werden met ruime cijfers gewonnen. De 3e en 4e slet slopen er misschien wat slordigheden in het spel, maar met een aantal goede aanvallen en hoge servicedruk werden ook deze sets uiteindelijk overtuigend gewonnen. Coach Alex: ”Ik ben supertrots op de meiden. In korte tijd hebben we met dit jonge team echt een knappe en bijzondere teampresentatie geleverd. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de tweede competitiehelft die start in januari.”

  Ook interesse in volleybal? Het kan bij VVC Best op alle niveaus voor jong en oud. Recreatief en in competitieverband. Neemt contact op met Alex via tc@vvc-best.nl en train drie keer gratis mee.

 • Flinke opbrengst Grote Club Actie

  De jeugdleden van VVC hebben goed hun best gedaan. Er is een behoorlijk bedrag opgehaald met de verkoop van de loten.

 • Bests onderzoek naar Beach sport

  Tuurlijk Best doet onderzoek naar de behoefte voor Beach sport binnen de gemeente Best. Binnen VVC weten wij dat heel wat leden beachvolleybal zouden willen spelen. Dat bleek wel uit onze laatste enquête.

  Om dit met hulp van de gemeente Best voor elkaar te krijgen is alle steun nodig. Daarom de vraag of jullie dit onderzoek willen invullen

 • Mooi bedrag Raboclubsupport!

  We hebben met z’n allen een mooi bedrag bij elkaar gestemd van €517,99. Dank je wel allemaal!

 • Week van de scheidsrechter

  Vergeet deze week niet om de scheidsrechter even te bedanken! Hoe? Ideeën vind je hier.

 • Clinic bij Kindcentrum Platijn

  Op vrijdag 23 september hebben enkele VVC-ers korte volleybalclinics gegeven op Kindcentrum Platijn. Ongeveer 50 kinderen hebben kennis gemaakt met onze leuke sport.

 • Deelname Grote clubactie

  Ook de jeugd van VVC Best doet weer mee aan de Grote Clubactie. Kijk hier voor meer informatie.