Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn versoepelingen aangekondigd. Dat betekent dat het met ingang van zaterdag 15 januari weer mogelijk is om binnen te sporten. Vanaf maandag 17 januari worden alle trainingen van VVC Best daarom weer hervat. We mogen weer volleyballen! Dat is super goed nieuws, want bewegen en sporten is zeker in deze tijd super belangrijk.

Er blijven natuurlijk wel veel beperkingen gelden en het is daarom erg belangrijk dat iedereen zich goed houdt aan de coronaregels. Lees daarom goed de meest actuele regels op onze speciale coronapagina. We roepen alle trainers en coaches op om hun teams hier actief op de wijzen.

De belangrijkste regels op dit moment zijn:

  • Alleen trainingen en onderlinge wedstrijden met teams van VVC Best zijn toegestaan. 1,5 meter afstand houden tijdens het spelen is niet verplicht.
  • De Nevobo en TRIM competities liggen stil. Ook minitoernooien gaan niet door.
  • Voor toegang tot de Sporthal is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.
  • Een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten. Dat betekent dat overal in de Sporthal een mondkapje gedragen moet worden. Pas bij het betreden van het veld en bij de start van de training of wedstrijd mag het mondkapje af.
  • Hou je aan de basisregels: