De eerste seizoenshelft eindigt helaas met slecht nieuws: een harde lockdown. En dat betekent geen trainingen en wedstrijden tot en met 14 januari.

Laten we hopen dat we Omicron met deze lockdown en de boostercampagne onder controle kunnen krijgen en we in de loop van januari het gebruikelijke volleybalritme weer mogen oppakken. De Nevobo heeft ons inmiddels per mail (d.d. 22-12-2021) laten weten dat alle competitiewedstrijden t/m 23 januari uit het programma zijn gehaald. Verwachting is op dit moment dat de competitie in de week van 24 t/m 30 januari weer wordt opgestart. We wachten af of dit ook echt gaat lukken. Tot die tijd willen we alle leden aanmoedigen vooral buiten in beweging te blijven. Alleen of samen met een teammaatje. En natuurlijk binnen de algemeen geldende richtlijnen. Probeer daarin ook vooral elkaar te blijven steunen en te motiveren.

Wij eindigen dit jaar met een bomvolle nieuwsbrief. Alle leden ontvangen een exemplaar in de brievenbus, maar digitaal lezen kan natuurlijk ook:

šŸ“§ Nieuwsbrief december 2021

Voor nu hele fijne feestdagen en op naar een volleybalrijk 2022!

Bestuur VVC Best