Beste leden,

Het was opnieuw een tegenvallend seizoen. Door corona waren er nauwelijks trainingen, slechts een handjevol wedstrijden en bijna geen activiteiten. Maar gelukkig zijn de vooruitzichten positiever. Een groot aantal beperkende maatregelen is inmiddels opgeheven en sinds een paar weken hebben we weer kunnen trainen. Het zal best nog wel even spannend zijn hoe de corona crisis zich in de komende periode ontwikkelt, maar laten we uitgaan van het positieve scenario: een mooi, sportief en vooral gezellig volleybalseizoen 2021-2022.

De eerste trainingen van het nieuwe seizoen gaan van start op maandag 6 of woensdag 8 september. De trainingstijden zullen vlak voor de start van het seizoen op de website worden geplaatst.

Achter de schermen wordt ondertussen hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De TC is druk met de laatste open eindjes in de teamsamenstellingen, het wedstrijdsecretariaat regelt de zaalhuur en zorgt ervoor dat alle nevobo en trim teams straks weer competitie kunnen spelen, en de AC werkt aan een goed gevulde activiteitenkalender. Als bestuur doen we dit in een nieuwe samenstelling, want tijdens de algemene ledenvergadering van 8 juni namen we afscheid van drie oud-bestuursleden en zijn er vier nieuw bestuursleden toegetreden. Aan het begin van het nieuwe seizoen maken we graag met iedereen kennis. Heb je nu al vragen dan kun je het bestuur of commissies uiteraard gewoon bereiken via de vertrouwde kanalen.

Een hele fijne vakantie en tot september!

Het Bestuur
Joost, Leon, Daphny, Alex, Marieke en Rik