De taak van de ouders is het uitvoeren van de logistieke taken zoals door de coach ingedeeld. Indien dit incidenteel niet mogelijk is zorgt men uiteraard zelf voor vervanging en geeft dit door aan de coach.

De belangrijkste rol van de ouders is uiteraard die van sportieve supporter. Bij VVC vinden we het belangrijk dat spelers, coach, trainer, officials en tegenstanders in hun waarde worden gelaten. Daarbij past niet dat ouders zich bemoeien met wedstrijdleiding, tegenstanders, scheidsrechters, coaching of training.

Uiteraard is hulp van ouders altijd van harte welkom; in onze vereniging is altijd behoefte aan bijv. coaches, scheidsrechters, tellers, activiteitenbegeleiders, etc.

Heeft u vragen of opmerkingen of zijn er onduidelijkheden, neemt u dan contact op met de contactpersoon van de TC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.