We verwelkomen je graag!

Kennismaking: 3x gratis meetrainen

VVC Best biedt zowel mogelijkheden voor volleybal op recreatief niveau (TRIM) als competitief niveau (Nevobo). We hebben een goede mix van mini''s, jeugd en heren en dames teams. Je kunt drie keer kosteloos meetrainen met een team alvorens je besluit om lid te worden.
Wil je een keer meetrainen of gewoon meer informatie hebben over het volleyballen bij VVC Best, neem dan contact op met de Technische Commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een trainer. Je kunt ook altijd een keer binnenlopen in Sporthal Naestenbest op woensdagavond wanneer de meeste teams trainen. 

Lid worden

Pas je in het team en ben je enthousiast, dan kun je hieronder het inschrijfformulier downloaden. De Technische Commissie bepaalt vervolgens in overleg met jou en de trainer in welk team je definitief een plek krijgt.
Lees de toelichting op het inschrijfformulier goed door en lever het ingevulde en ondertekende formulier (en eventueel de machtiging voor automatische incasso van de contributie) vervolgens in bij iemand van de Technische Commissie of trainer. 

Je kunt het formulier uiteraard ook opsturen of inleveren bij onze Ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Contactgegevens staan ook vermeld onderaan het inschrijfformulier.
Een overzicht van de contributie vind je op deze link: Contributie

Inschrijfformulier