Beleid, financiën, secretariaat, administratie, technische zaken en activiteiten; allemaal zaken waarover het bestuur spreekt en beslist. En dat doen zij samen met alle leden, waaraan zij minimaal 1x per jaar verantwoording afleggen in de Algemene Ledenvergadering.

De samenstelling van het bestuur is op dit moment als volgt:

Activiteiten Commissie (voorzitter) Marieke van Heeswijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid (aspirant) Arjen-Kars Boer n.v.t.

Daarnaast zijn er ook nog enkele andere belangrijke functies binnen de vereniging:

Materiaalbeheer Bart Nelemans n.v.t.

Het bestuur van seizoen 2021-2022