Beleid, financiën, secretariaat, administratie, technische zaken en activiteiten; allemaal zaken waarover het bestuur spreekt en beslist. En dat doen zij samen met alle leden, waaraan zij minimaal 1x per jaar verantwoording afleggen in de Algemene Ledenvergadering.

 

De samenstelling van het bestuur is op dit moment als volgt:

Voorzitter Joost Beenker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Leon van den Biggelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Daphny Hardiek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische Commissie (voorzitter) Alex Limpens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten Commissie (voorzitter) Marieke van Heeswijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring en Public Relations vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid (aspirant) Arjen-Kars Boer n.v.t.

 

Daarnaast zijn er ook nog enkele andere belangrijke functies binnen de vereniging: 

Ledenadministratie Saskia van Deijne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie Marieke van Heeswijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat Rik Knapen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Materiaalbeheer Bart Nelemans n.v.t.

 

Het bestuur van seizoen 2021-2022