Beleid, financiën, secretariaat, administratie, technische zaken en activiteiten; allemaal zaken waarover het bestuur spreekt en beslist. En dat doen zij samen met alle leden, waaraan zij minimaal 1x per jaar verantwoording afleggen in de Algemene Ledenvergadering.

De samenstelling van het bestuur is op dit moment als volgt:

Voorzitter Maarten Goossens mail de voorzitter
Secretaris Leon van den Biggelaar mail de secretaris
Penningmeester Daphny Hardiek

Technische Commissie (voorzitter) Ruud Uittenbogaard mail de technische commissie
Activiteiten Commissie (voorzitter) Marieke van Heeswijk mail de activiteiten commissie
Sponsoring en Public Relations Ingo Meijer mail sponsoring en public relations

Daarnaast zijn er ook nog enkele andere belangrijke functies binnen de vereniging:

Ledenadministratie Marc Goorhuis mail de ledenadministratie
Wedstrijdsecretariaat Nancy Blankenvoort mail het wedstrijdsecretariaat