AFGELASTING BBVC 2021

Beste BBVC-volleyballiefhebbers,

 

Wat een rare en vervelende situatie beleven we momenteel met z'n allen.

Mensen die thuis moeten blijven of juist enorm hard buitenshuis aan het werk zijn.

Een uitje is er niet bij en sportclubs moeten dicht. Dit laatste geldt ook voor VVC Best.

Nu de impact van alle maatregelen rondom het Corona-virus voor de komende maanden wat duidelijker is geworden, moeten we jullie helaas mededelen dat ook de Bestse Bedrijven Volleybal Competitie 2021 niet doorgaat.

 

We hopen jullie in het voorjaar van 2022 weer te ontmoeten. Maar bovenal hopen we dat jullie nog in goede gezondheid verkeren en blijven.

 

Zorg goed voor jullie zelf en de mensen om je heen.

 

Met vriendelijke groeten,

Organisatie BBVC 2021

 

***** 


De Bestse Bedrijven Volleybal Competitie (BBVC) wordt al sinds 1985 georganiseerd door VVC Best. Deze vindt ieder jaar plaats in mei, juni en juli.

 

TEAMS

Iedereen met een team van minimaal 6 personen kan meedoen; Collega’s, sportteams, vrienden etc.

Er kan worden gespeeld op 3 niveaus

Klasse A (hoogste niveau): één heren-, gemengde- en een damespoule
Klasse B (gevorderden): één heren-, gemengde- en een damespoule
Klasse C (instappoule):  één heren-, gemengde- en een damespoule

In een gemengd team moeten minimaal 2 dames meespelen per set.
In een damesteam mag maximaal 1 heer meespelen per set.
In een herenteam mogen ook dames meespelen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen moeten we misschien teams indelen in een andere poule.

Het is niet verplicht om teamkleding te dragen, maar het is natuurlijk wel leuk als jullie als team herkenbaar zijn. Misschien wel door een bedrijf dat shirts (en het inschrijfgeld) wil sponsoren.

WEDSTRIJDEN
De wedstrijden vinden plaats in Sporthal Naastenbest (Prinses Beatrixlaan 27, 5658 GJ Best) op de woensdagavond om 20.00 uur of om 21.15 uur van 6 mei t/m 8 juli 2020. Per wedstrijd worden drie sets gespeeld met een maximum van één uur. Ons streven is om elk team 6 á 7 wedstrijden te laten spelen. Op 7 juli 2020 vindt de prijsuitreiking plaats. Op die avond is er ook een loterij met allerlei leuke prijzen. Wekelijks worden de uitslagen met een teamfoto gepubliceerd in het Groeiend Best en op de VVC website: www.vvc-best.nl.

Ieder team wordt gevraagd bij enkele wedstrijden te fluiten en te tellen. Je hoeft hier niet veel ervaring in te hebben. Die doe je gaande weg wel op.

INSCHRIJVEN
Zin om mee te doen? Schrijf je dan vanaf februari 2020 in via onze website. Dit kan tot uiterlijk begin april. Er is maar voor een beperkt aantal teams plaats dus schrijf je snel in want vol = vol.

Ongeveer een week voor aanvang van de wedstrijden ontvang je een speelschema met de wedstrijdindeling voor de 1e helft van de competitie. De kosten voor deelname zijn slechts 60 euro per team. Na inschrijving ontvang je begin april een factuur, die uiterlijk 30 april betaald moet worden.

VRAGEN

Als je nog vragen hebt dan kan je deze stellen via het email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien jullie reacties graag tegemoet!


Met vriendelijke groet,

 

Namens de organisatie van de BBVC 2020,
Anita, Marc, Pascal en Daphny