Menu Sluiten

Heren 1 is het seizoen gestart

’Ik heb er zo’n zin in…’ Dat waren de woorden van enkele spelers van VVC Best Heren 1 tijdens het verzamelen voor de eerste wedstrijd van de NeVoBo Volleybalcompetitie. Eindelijk weer eens wedstrijd na de zomerstop. Het volleybalseizoen is weer begonnen voor VVC Best.

Vroeg verzamelen deze keer, omdat afgelopen zaterdag naar de TU/e hal in Eindhoven moest worden afgereisd om daar tegen Hajraa 6 te spelen om 12.00 uur. Met de juiste drive was het team ruim op tijd aanwezig. Een bekende scheidsrechter en onbekende tegenpartij maakten het plaatje compleet voor de start van de wedstrijd. Volleybal speel je via 4 of 5 sets. VVC Best had in dit geval maar 4 sets nodig om duidelijk van Hajraa te winnen (ook als snoepten ze 1 set af). Enkele lange rally’s met veel inzet van beide kanten maakten het tot een mooie wedstrijd waar het toegesnelde publiek (veelal familie) ook van genoot. Kortom, de vier sets waren zo voorbij en daarna volgde de opmerking alweer: ’Oh, ik heb zo’n zin in volgende week’.

Het team had deze datum ook meteen gereserveerd voor een team-bbq, al kon niet iedereen daarbij aanwezig zijn. Maar met een stukje vlees, stokbrood en een overdaad aan salade was het een mooie afsluiting van het begin van de competitie en hopelijk het begin van vele mooie volleybalwedstrijden. De helft van de competitie speelt VVC natuurlijk thuis in sporthal Naestenbest, waar ze dan vaak omstreeks 16.00 uur de tegenstanders ontvangen. Geïnteresseerd? Kom dan eens kijken!