Menu Sluiten

DS1 Winterkampioen

Een bijna volledig nieuw Dames 1 van VVC Best heeft twee rondes voor het einde van de competitie de eerste plek veilig gesteld. Met acht gewonnen wedstrijden – waarin slechts één set werd verloren – zijn ze winterkampioen in de 3e klasse van de volleybalcompetitie.

De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen Hajraa uit Eindhoven. Met een nieuwe shirtsponsor, Sportcafé & Ons Café uit Best, lieten de dames van VVC Best nogmaals duidelijk zien waarom zij de terechte kampioen zijn. De eerste twee sets waren van hoog niveau en werden met ruime cijfers gewonnen. De 3e en 4e set slopen er misschien wat slordigheden in het spel, maar met een aantal goede aanvallen en hoge servicedruk werden ook deze sets uiteindelijk overtuigend gewonnen. Coach Alex: ”Ik ben supertrots op de meiden. In korte tijd hebben we met dit jonge team echt een knappe en bijzondere teampresentatie geleverd. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de tweede competitiehelft die start in januari.”

Ook interesse in volleybal? Het kan bij VVC Best op alle niveaus voor jong en oud. Recreatief en in competitieverband. Neemt contact op met Alex via tc@vvc-best.nl en train drie keer gratis mee.