Menu Sluiten

Best Open Volley 2023

Het is weer een fantastisch toernooi geweest. Iedereen bedankt voor deelname en alle hand- en spandiensten!


Wil je alles weten over het wedstrijdschema, standen, tellen/fluiten, zaalwacht en de finaleavond, kijk dan op

Best Open Volley 2023 (tournifyapp.com)


Update 4-5-2023

De e-mails met alle informatie rondom Best Open Volley 2023 zijn verstuurd naar alle contactpersonen van de diverse teams. Heb je als contactpersoon geen mail ontvangen, laat het dan even weten via bestopenvolley@vvc-best.nl


Update 2-5-2023

Op dit moment worden de laatste aanpassingen gedaan aan het wedstrijdschema. De verwachting is dat donderdag 4 mei het schema en de nodige informatie aan de deelnemende teams gemaild wordt.


Nadat VVC Best 3 jaar geen voorjaarstoernooi heeft kunnen organiseren, zal dit voor de 35e keer in mei-juni-juli 2023 weer plaatsvinden.

De meeste mensen kennen deze competitie als de Bestse Bedrijven Volleybal Competitie. Omdat dit toernooi geschikt is voor allerlei teams, en niet alleen voor bedrijfsteams, vonden we het tijd voor een naamsverandering.

We willen jullie dan ook uitnodigen om komend voorjaar deel te nemen aan:

BEST OPEN VOLLEY

Best Open Volley vindt plaats van 10 mei t/m 12 juli 2023.

Het toernooi is bedoeld voor iedereen (volwassenen) die het leuk vindt om volleybal te spelen. Vrienden, collega’s, sportteams etc. Als het team maar bestaat uit minimaal 6 personen.

De kosten voor deelname zijn dit jaar slechts €50 per team. Dit vinden we een toepasselijk bedrag, omdat VVC Best 50 jaar bestaat. Na inschrijving ontvangt je team midden april een factuur die uiterlijk 30 april betaald moet worden.

Het is niet verplicht om eenduidige kleding te dragen of om een sponsor te hebben. Overigens kan een sponsor vaak wel tenues en het inschrijfgeld verzorgen. Van de teams wordt verwacht dat zij af en toe twee mensen beschikbaar hebben om een wedstrijd te fluiten en te tellen en dat zij gezamenlijk zorg dragen voor opbouwen en afbreken van de volleybalvelden op de avonden dat ze zelf spelen.

Na de wedstrijden is er uiteraard ook tijd voor een gezellig drankje in het Sportcafé.

Er wordt gespeeld op 3 niveaus
Klasse A – gevorderden

  • heren (dames zijn toegestaan)
  • gemengd (minimaal 3 dames in het veld)
  • dames (waarbij maximaal 1 heer in het veld is toegestaan)

Klasse B – ervaren

  • heren (dames zijn toegestaan)
  • gemengd (minimaal 3 dames in het veld)
  • dames (waarbij maximaal 1 heer in het veld is toegestaan)

Klasse C – beginners

  • heren (dames zijn toegestaan)
  • gemengd (minimaal 3 dames in het veld)
  • dames (waarbij maximaal 1 heer in het veld is toegestaan)

De organisatie behoudt zich het recht voor om afhankelijk van het aantal inschrijvingen teams in te delen op een ander niveau.

Wedstrijdinformatie
De wedstrijden vinden plaats in Sporthal Naastenbest (Prinses Beatrixlaan 27, 5658 GJ Best) op woensdagavond om 20.15 uur of om 21.30 uur van 10 mei t/m 12 juli 2023. De avond begint met een kwartier inspelen. Daarna worden per wedstrijd drie sets gespeeld met een maximum van één uur.

Ons streven is om elk team minimaal 6 wedstrijden te laten spelen. Ongeveer een week voor aanvang van de wedstrijden ontvang je een speelschema met de wedstrijdindeling. Wekelijks worden de uitslagen gepubliceerd op deze website.

Op 12 juli is de finaleavond met aansluitend een feestelijk afsluiting en de prijsuitreiking in het Sportcafé.

Inschrijven
Zin om mee te doen? Schrijf je dan in voor 16 april. Schrijf je snel in, want vol = vol.

Vragen
Als je nog vragen hebt, stuur dan een mailtje.